Dietetikus, az Életmód360 szakértője
2023-ban szerezte dietetikusi diplomáját a Semmelweis Egyetemen. Tanulmányai során kiemelt figyelmet fordított a prevenció fontosságára, különösen a daganatos megbetegedések tekintetében. Gyakornokként, valamint első munkahelyén lehetősége volt tapasztalatot szerezni az inzulinrezisztenciával és a prevenciós munkával kapcsolatosan.
Szenvedélye a főzés, szeret új recepteket és alapanyagokat kipróbálni, valamint különféle fűszereket használni, amelyek számos jótékony hatással bírnak.
Fontosnak tartja hangsúlyozni, hogy a szigorú diétáknak nincs értelme; ehelyett az ételekkel és a testünkkel való egyensúly megtalálása szükséges a hosszú távú sikerhez. Véleménye szerint nincsenek egészséges vagy egészségtelen ételek, csak olyanok, amelyeket gyakrabban, illetve ritkábban ajánlott fogyasztani az egészség megőrzése érdekében. Hiszi, hogy az apró lépések nagy változásokat hozhatnak, és célja, hogy a mindennapokba beilleszthető, praktikus, gyors és egyszerű tippekkel és trükkökkel segítse pácienseit az egészséges életmódhoz vezető úton.
Olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar kajakozó
Sportpályafutása során számos jelentős eredményt ért el, és kivételes tehetsége révén a magyar kajakozás egyik kiemelkedő alakjává vált. A 2020-as Tokiói Nyári Olimpiai Játékokon K-1 1000 méteren olimpiai bajnok lett. 2024-ben Bálint elnyerte az év sportolója címet Győrben, ami tovább erősíti elismertségét és eredményességét. Továbbá a 2024-es Olimpián bronzérmes lett K-1 1000 méteren!
Bálint számára kiemelten fontos az egészséges táplálkozás, és ezt az életmódot igyekszik népszerűsíteni is. Hisz abban, hogy a megfelelő étrend elengedhetetlen a sportban elért sikerekhez és az általános jóléthez.
Dietetikus, az Életmód360 szakértője
A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szerezte dietetikusi diplomáját. Jelenleg az egészségügyben dolgozik, mellékállásban pedig az élelmezés és a magán egészségügy területén tevékenykedik.
Fruzsina számára a dietetika több mint kalóriák számolgatása vagy szigorú étrendek összeállítása: lehet élvezet, kultúra, társas program és művészet is. Szenvedélye az evés és a konyhában való tevékenykedés, így természetes volt számára, hogy az egészséges életmódhoz vagy különböző betegségek diétájához igazodó receptek fejlesztésébe kezdjen.
Szabadidejében rendszeresen lovagol, jógázik és olvas. Munkája során a tudományos ismeretekre alapozva, az egyéni sajátosságokat figyelembe véve segít klienseinek. Vallja, hogy az egészséges életmód akkor valósulhat meg, ha élvezzük is a folyamatot.
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.